Skip links

WordPress onderhoudsabonnementen

geen omkijken

geen zorgen

Niet iedereen heeft tijd, zin of kennis om een Wordpress website bij te houden. Laten wij nou net verschillende onderhoudsabonnementen hebben om alle technische klusjes uit handen te nemen.

Meer informatie

Back-ups

Wij maken dagelijks een back-up van je volledige WordPress website en slaan deze op in onze beveiligde cloud. Hierdoor kunnen wij in geval van nood snel handelen.

Veiligheid

Onze proactieve aanpak combineert Firewall en Hardening om veiligheidskwesties op te lossen nog voordat deze een probleem vormen. In het geval van malware zorgen wij dat de website zo snel mogelijk weer schoon is.

Updates

Wij zorgen dat het Wordpress systeem, plugins en themas geüpdatet worden. Afhankelijk van het gekozen pakket doen we dit maandelijks of wekelijks. Zo blijft je website veilig en draai je mee op de nieuwste technologie.

Uptimecontrole

Mocht je website eruit liggen dan krijgen wij meteen een seintje. Wij gaan gelijk aan de slag en zorgen ervoor dat deze weer in de lucht is, vaak nog voordat iemand iets merkt.

Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat de website optimaal is afgesteld door caching, minification en deferring toe te passen. Hierdoor genieten je bezoekers en jij van een snelle website met korte laadtijden.

Support

Wij bieden support zoals niemand in de industrie dit gewend is. Wij zijn te bereiken per mail, telefoon en zelfs WhatsApp. Een vraag, behoefte aan advies of gewoon even sparren? Wij zitten klaar.

Veelgestelde vragen

Hieronder hebben wij een aantal vragen opgenomen die wij regelmatig ontvangen. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op en wij komen snel bij je terug.

Na het indienen van je aanvraag ontvang je van ons een e-mail waarin je via een beveiligde link de inloggegevens van de website en FTP-gegevens met ons kunt delen. Onze experts loggen in en verbinden je website met ons onderhoudsplatform. Binnen 24 uur is je onderhoudsabonnement geactiveerd en is een eerste onderhoudsronde uitgevoerd.

Een onderhoudsabonnement is geldig voor één website of subdomein. Drie of meer onderhoudsabonnementen afsluiten? Neem contact met ons op om samen te kijken of we tot een nog aantrekkelijkere prijs kunnen komen.

Absoluut! Alle drie de onderhoudsabonnementen kunnen gekozen worden voor een e-commerce website. Wij raden echter aan om minimaal het ‘Zeker’ pakket af te sluiten, aangezien malware grotere gevolgen kan hebben voor een e-commerce website vergeleken met een website zonder webwinkelfunctionaliteit.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 en streven ernaar binnen twee uur te reageren, maar dit gebeurt vaak al veel eerder.

In het ‘Zeker’ en ‘Premium’ pakket zitten respectievelijk 30 en 60 minuten aan werkzaamheden die je kunt gebruiken voor je website. Hiermee ben je gedekt van veel werkzaamheden, waaronder:

  • het aanpassen van teksten;
  • het aanpassen van afbeeldingen;
  • het aanmaken van een nieuwe pagina;
  • het aanpassen van CSS;
  • het aanpassen van formulieren.

Hieronder valt niet:

  • het installeren van nieuwe plugins;
  • het creëren van maatwerk oplossingen (PHP, plugins, thema’s);
  • het updaten van maatwerk oplossingen gemaakt door een andere partij;
  • grafisch design;
  • het maken van een nieuwe website op een (sub)domein.

Wij doen niet moeilijk om een minuutje meer, maar als een aanpassing substantieel meer tijd vergt dan de minuten die je in je pakket hebt zitten, dan worden de minuten gefactureerd. Uiteraard doen wij dit in samenspraak met jou zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Dat kan! Heb je momenteel een ‘Basis’ onderhoudsabonnement? Dan kunnen wij de malware opschonen voor een vast bedrag van €100,- excl. btw. Ben je nog geen klant? Dan kunnen wij de malware opschonen voor een vast bedrag van €200,- excl. btw. Als je nog geen klant bent dan kun je er ook voor kiezen om een ‘Zeker’ of ‘Premium’ pakket voor één jaar af te sluiten, waarna wij de malware binnen het pakken zullen opschonen.

Apart betalen voor het opschonen van malware? Wij geven twee weken garantie op een schone website. Is de infectie binnen twee weken toch terug? Dan pakken wij het kostenloos weer op.

Vragen over onze abonnementen? Neem contact met ons op.

Neem contact op